fbpx
Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Select Festival/Uncategorized /Lieve mensen, We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en zoveel mogelijk binne…

Blog

Lieve mensen, We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en zoveel mogelijk binne…

Lieve mensen,

We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en zoveel mogelijk binnen blijven. Om het allemaal wat dragelijker te maken komen we binnenkort met héél veel tijdverdrijf (stay tuned…). Als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt door zich aan de aangescherpte maatregelen te houden, dan mogen we nog dromen van festivals deze zomer.

Select Festival 2020 staat gelukkig pas eind juli gepland, maar in zulke onzekere tijden houden we wel overal rekening mee. Mocht het allemaal nóg langer duren, dan zorgen we voor een waardig alternatief. Je kunt dus altijd zonder zorgen een ticket kopen via: www.selectfestival.nl/tickets

Tot slot nog een zo groot mogelijke shout-out naar de helden die het land draaiende houden 💚

Select
Source

No Comments

Leave a Reply